Başkan Balcıoğlu: Zabıta Teşkilatı, Silivri'nin Huzur ve Güvencesi

ABONE OL

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıl düzenlenen akşam yemeğinde zabıta teşkilatıyla bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, konuşmasında zabıta teşkilatının Silivri'nin huzuru ve güvenliği için oynadığı kritik rolü vurgularken, zabıta olmanın zorluklarına da dikkat çekti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Zabıta Teşkilatı’nın 198. Yılı vesilesiyle düzenlenen yemeğe katıldı. Yemeğe, Başkan Balcıoğlu'nun yanı sıra Zabıta Müdürü Uğur Tozlu ve aileleriyle birlikte zabıta ekipleri de katıldı.

Zabıta ekiplerinin vatandaşlar ile belediye arasında güçlü bir köprü kurduğunu belirten Başkan Balcıoğlu, "Her gün sokaklarda, meydanlarda, pazarlarda dimdik duran zabıtalarımız, halkımızın refahı için büyük bir özveriyle çalışıyor. Kamu düzenini sağlarken, halkımızın huzurunu temin ediyorsunuz" dedi. Başkan Balcıoğlu, zabıtaların cesareti, kararlılığı ve kamu görevlisi olmanın bilinciyle hareket etmesinden gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Balcıoğlu, bu buluşmanın amacının zabıta teşkilatının başarılarını kutlamak ve ekip olarak daha da kenetlenmek olduğunu söyledi. Silivri'yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için hep birlikte çalıştıklarını dile getiren Başkan Balcıoğlu, "Sizlerle bu yolda yürümek, bana her zaman güven ve umut veriyor" dedi.

Konuşmasını, zabıta teşkilatının Silivri'nin geleceğinin en önemli teminatı olduğuna vurgu yaparak tamamlayan Başkan Balcıoğlu, “Sizler, bu şehrin huzuru ve güvenliği için en sağlam temelleri atan kahramanlarsınız” diyerek tüm zabıta ekiplerine teşekkür etti.