Başkan Balcıoğlu, CHP Silivri Kadın Kolları Kongresine Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Sena Balcıoğlu ile birlikte CHP Silivri Kadın Kolları Kongresine katıldı. Kongrede Derya Ural Erdim, Kadın Kolları Başkanı olarak yeniden seçildi.

Başkan Balcıoğlu, CHP Silivri Kadın Kolları Kongresine Katıldı
Editör: Yaz Dostum
09 Haziran 2024 - 18:04
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen Kadın Kolları Kongresine katılarak, kadınların parti içindeki önemine vurgu yaptı. Kongrede, Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, tekrar başkanlık görevine seçildi.

Başkan Balcıoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, “Sizlere Ankara’dan, İstanbul’dan selam getirdim. Genel Başkanımızın, Genel Başkan Yardımcılarımızın, milletvekillerimizin selamları var. Geçtiğimiz gün Tarihi Kentler Birliği seçimlerinde Ekrem Başkanımızla bir aradaydık, sizlere selamları var. Silivri’de Cumhuriyet Halk Partisi'ni yeniden iktidara taşıyan, emaneti geri alan kadınlara selamları var. Gelecek güzel günler, güçlü yarınlar güçlü kadınların eseri olacak. Kadınlarla omuz omuza çalışacak; eşit, adil ve özgür yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. İnşallah önümüzdeki ilk genel seçimde yereldeki başarıyı daha da yukarıya taşıyacak ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.


Yeni Dönem Vizyonu

Kongrede konuşan Derya Ural Erdim, “Kadınların siyasetteki gücü ve katkısı yadsınamaz. Bugün burada yeniden seçilmem, bu güvenin bir göstergesidir. Hep birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz” dedi. Erdim, yeni dönemde kadınların sosyal ve siyasi hayatta daha aktif rol alacağını ve bu yönde çeşitli projeler geliştireceklerini belirtti.

Kadın Kolları Yeni Yönetimi Belirlendi

Kongrede yapılan seçimler sonucunda Derya Ural Erdim, Kadın Kolları Başkanı olarak yeniden göreve seçildi. Yönetim kurulu asil üyeleri arasında Nursen Can Kaya, Selin Çepni, Zelal Çevrim, Arzu Duru Ebicinoğlu, B. Hamiye Dündar, Elvan Engin Karaküçük, Aysel Helvacıoğlu, Cemile Kapucu, Nilgün Varlı ve Selma Zorar yer aldı. Yönetim kurulu yedek üyeleri ise Sevim Koç, Yonca Sabuncu, Merve Kaya Özkök, Sevinç Köksalan, Elmas Acıboyraz, Zehra Pamuk, Serpil Eray, Sevinç Urlu, Satı Acar ve Gülten Karaarslan olarak belirlendi. İl delegeleri arasında Derya Erdim, Simge Kandemir Kesen, Fatoş Birinç, Selma Zorer ve Zelal Çevrim bulunuyor.







 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum