Doruk Bulut'tan CHP'ye Tepki: Kendi İç Siyasetimizi Böyle Kurtaramayacaksınız!

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, parti olarak sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile yerel seçimlerde görev alan sandık görevlilerine yönelik teşekkür yemeği düzenlediklerini belirtti. Konuyla ilgili tepki gösteren ilçenin tanınmış siyasi isimlerinden CHP’li Doruk Bulut, “Birçok arkadaşımızın davetlisi ve haberi olmayan bu organizasyonla kendi iç siyasetimizi kurtaracağınızı düşünüyorsanız küserek değil severek ayıracağız durumdan sizi” dedi.

Doruk Bulut'tan CHP'ye Tepki: Kendi İç Siyasetimizi Böyle Kurtaramayacaksınız!
Editör: Yaz Dostum
30 Haziran 2024 - 21:53 - Güncelleme: 30 Haziran 2024 - 22:00

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, parti olarak sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımla 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine yönelik teşekkür yemeği düzenlediklerini ifade etti.

Organizasyonla ilgili görsellerinde yayımladığı paylaşımın altına ilçenin tanınmış siyasi isimlerinden CHP’li Doruk Bulut, tepki göstererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bulut şunları söyledi: “Birçok arkadaşımızın davetlisi ve haberi olmayan bu organizasyonla kendi iç siyasetimizi kurtaracağınızı düşünüyorsanız küserek değil severek ayıracağız durumdan sizi”

Konu kamuoyunda büyük yankı uyandırırken Bulut’un ifadelerine karşılık Kömür’den henüz bir açıklama gelmedi.




 


Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum