"Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük çağrısıyla imzalar atılmaya devam ediyor"

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Vega AVM ve Gölet Kafe önünde “Ekrem İmamoğlu’na özgürlük” çağrısı yapan ve stantlarını açarak kampanya için imza toplayan gönüllülerle bir araya geldi.

"Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük çağrısıyla imzalar atılmaya devam ediyor"
Editör: Yaz Dostum
22 Nisan 2025 - 21:12
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcoğlu, Ekrem İmamoğlu’na özgürlük için toplanan imza kampanyası kapsamında Vega AVM ve Gölet Kafe önünde açılan stantları ziyaret etti. Adalet, demokrasi ve halk iradesi için ses verdiklerini kaydeden Başkan Balcıoğlu, “İstanbul’un her meydanında olduğu gibi, Silivri’nin dört bir yanında da ‘Ekrem İmamoğlu’na Özgürlük’ çağrısıyla imzalar atılmaya devam ediyor. Vega AVM ve Gölet Kafe önünde stantlarını açarak kampanyayı omuzlayan partililerimiz ve gönüllülerimizle bir araya geldik” ifadelerine yer verdi.

Başkan Balcıoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanlığı, Vega AVM önü, Çorlu Durağı, Uğur Mumcu Meydanı, Atatürk Meydanı, Silivri Sahili ve Gölet Kafe Önündeki stantlarda imza verilebileceğini ifade etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum