Geleneksel Silivri Panayırının Üçüncüsü Gerçekleşti

Silivri Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Silivri Panayırı'nın üçüncüsü, 31 Ağustos’ta Mimar Sinan Köprüsü'nde gerçekleştirildi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören panayıra Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da katıldı.

Geleneksel Silivri Panayırının Üçüncüsü Gerçekleşti
Editör: Yaz Dostum
03 Eylül 2024 - 00:21
Silivri Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Silivri Panayırının üçüncüsü gerçekleşti. 31 Ağustos’ta gerçekleşen panayıra Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Eşi Hayriye Sena Balcıoğlu da katıldı, stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Balcıoğlu, belediye olarak kadın emeğini desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Kadın girişimcilerin Silivri’ye olan desteğinden söz eden Başkan Balcıoğlu, “Kadınlarımızın emekleriyle şekillenen her ürün, onların özverisini ve gücünü yansıtıyor. Bizler de belediye olarak, kadınlarımızın bu gücünü desteklemeyi ve onlara daha fazla alan açmayı görev biliyoruz. Bu panayırda, sadece alışveriş yapmakla kalmıyor, aynı zamanda kadınlarımızın hayatına dokunan birer destekçi oluyoruz” diye konuştu.

Silivri Panayırı’nın vatandaşların sosyalleşmesine katkı sunduğuna değinen Başkan Balcıoğlu, bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Panayırda çeşitli workshoplar düzenlendi ve Mübadil Otantik Halk Oyunları Ekibi, izleyicilere geleneksel halk oyunları gösterisi sundu. Programda ayrıca, merakla beklenen maske tasarlama yarışmasının sonuçları açıklandı. Sanatçılar Cihan May, Zühtü Uğur, Filiz Denizhan ve Grup Çalemice, katılımcılara müzik dinletisi sunarak panayıra renk kattı.


 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum