Halil Şahin, Çanta ziyaretlerine öncülük etti

2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine doğru ilerlenen süreçte CHP Silivri Meclis Üyesi Adayları Çanta Mahallesinde pazar, esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirdiler. Bölgeyi iyi bilen ve tanıyan Meclis Üyesi Adaylarından Halil Şahin’in öncülüğünde yapılan ziyaretlerde vatandaşlar sorun, sıkıntı ve beklentileriyle ilgili bilgileri siyasi isimlere aktardılar.

Halil Şahin, Çanta ziyaretlerine öncülük etti
Editör: Yaz Dostum
17 Mart 2024 - 11:57 - Güncelleme: 17 Mart 2024 - 12:22
2024 Yerel Seçimlerine doğru ilerlerken CHP Silivri İlçe Başkanlığı çalışmalarında hız kesmiyor. Son olarak Çanta Mahallesinde Belediye Meclis Üyesi Adayları Halil Şahin, Ebru Akgün Pekel, Mahmut Yıldızaydın, Aykut Batur ve Fatih Çepni vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar, esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştiren adaylar bölge sakinlerinin sorun, sıkıntı ve beklentileriyle ilgili bilgiler aldılar.

Bölgeyi iyi bilen ve tanıyan Meclis Üyesi Adaylarından Halil Şahin’in rehberliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde siyasi isimler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu’na, Silivri Belediye Başkanlığı için de Bora Balcıoğlu’na oy istediler.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil Şahin şunları söyledi:

“Çanta Mahallemizde pazar, esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirdik. Sorun, sıkıntı ve beklentileriyle alakalı bilgiler aldık. Bölge sakinlerinin bize olan ilgisi oldukça fazla… CHP’nin yönetim anlayışını Silivri’de özlediklerini Belediye Başkan Adaylarımız Ekrem İmamoğlu ve Bora Balcıoğlu’na tam destek vereceklerini ifade ettiler. Çalışmalarımız seçim boyunca devam edecek.”

Haber: Batuhan Güçlü     


















 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum