İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Başkan Balcıoğlu'nu Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar’ı makamında ağırladı. Ziyarette, eğitim alanındaki iş birlikleri ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Balcıoğlu, ziyareti için Artar’a teşekkürlerini iletti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Başkan Balcıoğlu'nu Ziyaret Etti
Editör: Yaz Dostum
19 Ağustos 2024 - 23:03
İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Silivri için yapılabilecek projeler konuşuldu, iş birlikleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Ziyarette eğitim alanında yapılan hizmetler hakkında konuşan Başkan Balcıoğlu, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya Artar’ı makamımda misafir ettim. Kendisiyle eğitim alanındaki projelerimiz ve gelecekteki hedeflerimiz hakkında bir değerlendirme yaptık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi bizim için her şeyden önemli. Eğitimin her alanda geliştirilmesi gerektiğine inandığımız konularda yapabileceğimiz her türlü iş birliği için hazırız. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar da, eğitimin kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi imkanlar sunmak amacıyla yapılan işbirliklerinin önemine vurgu yaptı. Başkan Balcıoğlu’na sıcak karşılaması ve eğitim projelerine olan desteğinden dolayı teşekkür etti.

 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum