Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu Ziyaret Etti

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, Başkan Geldi’ye ziyareti için teşekkürlerini iletti.

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu Ziyaret Etti
Editör: Yaz Dostum
25 Ağustos 2024 - 18:52
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi’yi makamında ağırladı. Görüşmede, her iki ilçenin belediye çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Balcıoğlu, Başkan Geldi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi arkadaşıma bu nazik ziyareti için teşekkür ederim” dedi. İki ilçe arasındaki dostane ilişkilerin ve iş birliğinin güçlenerek devam etmesini temenni eden Başkan Balcıoğlu, kurumlar arası iş birliklerine önem verdiği söyledi.

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi ise Silivri Belediyesi'nin yürüttüğü projeleri takdirle izlediklerini ifade ederek, Başkan Balcıoğlu'na misafirperverliği ve samimi karşılaması için teşekkür etti. Başkan Balcıoğlu’nun yürüttüğü çalışmaları takip ettiğini söyleyen Başkan Geldi, bundan sonraki süreçte belediyeler arası iş birliğinin artacağını kaydetti.

 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum