Mektebim Koleji'nde Mangal Partisi ve Yaza Veda Eğlencesi

Mektebim Koleji Silivri Kampüsü PDR biriminin önderliğinde düzenlenen moral ve motivasyon amaçlı mangal partisinde öğrenciler hem güneşli havanın tadını çıkarıp doyasıya eğlendi hem de yemeklerini yerken keyifli halleri ve gülen yüzleri objektiflere yansıdı.

Mektebim Koleji'nde Mangal Partisi ve Yaza Veda Eğlencesi
Editör: Yaz Dostum
17 Ekim 2024 - 19:45
2024-2025 eğitim öğretim yılını akademik, fiziksel, sosyal ve özel eğitim alanlarında birbirinden farklı faaliyet ile dolu dolu sürdüren Mektebim Koleji, sürpriz bir etkinlikle yeni döneme keyifli bir katkı daha gerçekleştirdi.

PDR biriminin önderliğinde düzenlenen moral ve motivasyon amaçlı mangal partisi, sıcak yaz günlerinin son demlerini yaşadığımız bu dönemde, öğrenciler için eğlenceli bir atmosfer sundu. Okul bahçesinde düzenlenen mangal partisi, öğrencilerin hem arkadaşlarıyla vakit geçirmesi hem de öğretmenleriyle birlikte keyifli anlar yaşaması için eşsiz bir fırsat oldu. 

Öğrenciler açık havada mangalın tadını çıkarırken Mektebim Koleji’nin sunduğu bu etkinlikle yaza eğlenceli bir şekilde veda etme şansı buldular. Etkinlik boyunca çocukların yüzlerinden okunan mutluluk, Mektebim Koleji’nin öğrencilerine verdiği değerin bir göstergesi olarak dikkat çekti.




 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum