Odak Koleji'nin Deneyimli Eğitimci Kadrosu Oryantasyon Programında Bir Araya Geldi

Odak Koleji, geleneksel hale getirdiği “Eğitim Öğretim Yılı Açılış Ve Oryantasyon” programının bu yıl 8’incisini gerçekleştirdi.

Odak Koleji'nin Deneyimli Eğitimci Kadrosu Oryantasyon Programında Bir Araya Geldi
Editör: Yaz Dostum
20 Ağustos 2024 - 00:00
Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemalettin Yazıcı, Genel Müdür Gülgün Narinç ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen ve öğretmen kadrosu; kendi içerisinde yeni heyecanlar, yeni deneyimler barındıran 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için Hotel Selimpaşa Konağı’nda bir araya geldi.

Farklı branşlardaki öğretmenlerin birbiriyle tanıştığı/kaynaştığı etkinlikte yeni eğitim öğretim yılının genel işleyişi ve planlamaları değerlendirildi, geçmiş yılların muhasebesi ile birlikte gelecek süreçte ulaşmak istenilen hedefler samimi bir biçimde ortaya konuldu.

Tüm eğitimcilerin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması ve sağlıkla geçmesi dileğinde bulunduğu oryantasyon programında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, “Kurumumuzun sürdürülebilir başarısını öğretmenlerimize borçluyuz, istikrarlı kadrosuna borçluyuz, yüksek aidiyet duygusuna borçluyuz. Kaliteli eğitim, milli ve manevi değerlerimize bağlı öğrenci yetiştirme anlayışımızla bundan sonra da sektörde önemli bir aktör olmaya devam edeceğiz, yenilikçi ve öncü çözümlerimizle değer yaratmayı sürdüreceğiz” dedi.

Nitelikli eğitim için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini söyleyen Yazıcı, bu Öğretmenler Günü’nde de Odak Koleji’nin tüm yönetici ve öğretmenlerine özel sağlık sigortası hediye edeceklerini sözlerine ekledi. 








 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum