Özel Silivri TÜRAM Lisesi'nde 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni Gerçekleşti

Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi (TÜRAM) Mesleki ve Teknik Tarımsal Anadolu Lisesi’nde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılışı gerçekleştirdi. Törene, Ezgi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Eğitim Kurumu Kurucu Temsilcisi Erkut Uysal katıldı.

Özel Silivri TÜRAM Lisesi'nde 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni Gerçekleşti
Editör: Yaz Dostum
12 Eylül 2024 - 21:09
Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Tarımsal Anadolu Lisesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılış töreni gerçekleştirdi. Açılış törenine, Ezgi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Eğitim Kurumu Kurucu Temsilcisi Erkut Uysal da katıldı. Törende konuşan Uysal, Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın izinde yürüyecek gençlerin yetişmesi için eğitime önem verdiğini söyledi. Öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen Uysal, "Sayın Başkanımız Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ileterek, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, onun önderliğinde daha mutlu, daha huzurlu ve daha adil bir Türkiye için buradan yetişecek gençlerin hepinize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Törene katılan 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunları da yeni dönemde eğitime başlayan öğrencilere başarılar diledi. Okul birincisi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesi Moleküler Biyoteknoloji Bölümü öğrencisi Ömer Bozdağ, tarım alanı birincisi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümü öğrencisi Miray Altınkaynak ile okul ikincisi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi bölümü öğrencisi Zeynep Sıla Zonguldak, yeni dönemde tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi dileklerde bulundu.

 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum