Silivri'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Zafer Kupası Voleybol Turnuvası Başladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun katılımıyla, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Zafer Kupası Voleybol Turnuvası'nın açılışı gerçekleştirdi. Silivri Belediyesi ve Silivri Çağrıbey Spor Kulübü işbirliğinde organize edilen turnuva, iki gün boyunca devam edecek.

Silivri'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Zafer Kupası Voleybol Turnuvası Başladı
Editör: Yaz Dostum
03 Eylül 2024 - 00:19
Silivri Belediyesi ile Silivri Çağrıbey Spor Kulübü işbirliğinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen Zafer Kupası Voleybol Turnuvası’nın açılışı gerçekleştirildi. Turnuvaya Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da katıldı. 

Turnuvanın açılışında konuşma yapan Başkan Bora Balcıoğlu, ilçede sporun sadece bir aktivite olmadığını, her branşı ve sporcusuyla geleceğe atılan güçlü bir adım olduğunu vurguladı. Tüm sporcu ve antrenörlere teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, "Büyük Zaferimizin 102. yılında, Zafer Kupası Voleybol Turnuvası’nda mücadele edecek sporcularımıza başarılar diliyorum. Silivri Çağrıbey Spor Kulübü ile birlikte organize ettiğimiz bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim" dedi.


 
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum